Lecture and introduction on Relational Cords

Baarn Oct 9th 2010

Some experiences during the lecture / mini workshop on Relational Cords in Baarn, The Netherlands Oct 9th 2010, organized by Healers Connection.

Mildred Voogd

9/11/10

Beste Jan,

Het heeft even geduurd maar hier is de feedback op de workshop bij Healers Connectie.

Om te beginnen was het een fijne dag om samen te kunnen zijn met zoveel enthousiaste mensen.

Wat mij het meest geraakt heeft is dat je door middel van het chanten zo mooi je veld in balans krijgt. Ook de manier van naar binnen gaan bij jezelf d.m.v. je ademhaling bracht weer een extra dimensie voor mij. Het ligt in mijn karakter om te veel te willen doen en te weinig te zijn, jouw voorbeeld daarin is zeer behulpzaam. Ik heb mijn ochtendoefeningen hierdoor wat aangepast, het voelt organischer, meer vanzelfsprekend.

Heb jij iets van je prachtige chanten op cd’s staan en is dat te koop? Ik denk dat veel mensen daar graag een cd van zouden willen hebben. Ik denk dat er ook zeker belangstelling is voor een workshop chanten.

Ik vond je uitleg over de chakras en koorden zeer helder, i.p.v. alleen in mijn hoofd kwam het in mijn hart binnen, kon ik het voelen.

Ik had je boek nog niet gelezen en daardoor had de theorie wel wat uitgebreider gemogen voor mij, maar ik wilde eigenlijk ook wel meer oefenen. Dus qua opzet zou voor mij een weekend beter geweest zijn, meer mogelijkheid om te verdiepen.

Ondanks het korte programma was mijn ervaring met het chakra dieper en anders dan tevoren. Ik kreeg voor het eerst de beleving van het vlies in de chakra van een cliënt en hoe het koord daaraan aangehecht is. Van de vortex kreeg ik een beeld als van het uiteinde van een megafoon, ik had ook meer de beleving van de chakra als een communicatie middel. De korte healing die ik zelf ontving van een 4e jaars student had een grote impact op me omdat het ging om de koorden van twee kindjes die ik in de zwangerschap verloren ben. Het was een zeer helende ervaring. Mijn healer vertelde dat de twee koorden uit de aanhechting / kern van mijn 3e chakra kwamen en dat het ene koord voor mijn lichaam langs naar links en het andere koord naar rechts boog. In mijn beleving en die van andere healers ging het om een meisje en een jongen, misschien gerelateerd aan de links / rechts positionering?

Nog heel hartelijk dank voor je werk op die dag, ik wens je alle goeds,

Mildred Voogd

Van der Merschlaan 10,

3705TH, Zeist, NL

www.healers.nl

Comments are closed.